Bilder og rapport fra sommerkurs 2010

I år ble det fokus på sabelfekting på Krs FKs sommerkurs.  Det var litt tilfeldig siden vår besøkende fektemester Frank Berthier fra Cercle d’Escrime Orleanais hadde sagt seg villig til å legge opp treningsøkter med en felles del påfulgt av egne gruppeøvelser for hver våpengren: florett, kårde og sabel. 

Spesielt var det barnefekterne som var spente på å få prøve sabelfekting.  De har lært florettfekting siden november ifjor og hadde også prøvd kårdefekting før sommerkurset.  Nå fikk de endelig sjanse til å prøve sabel, og det med en fektemester og landslagstrener som instruktør! 

5 voksne deltagere fikk individuelle kårdeleksjoner under kurset, og frifektet litt kårde, men 4 av dem var også med på det meste av felles sabeltrening.

Sommerkurset 2010 ble en særdeles flott opplevelse  for alle deltagerne og barnefekternes foreldre – både fektemessig og sosialt.  I tillegg til treningsøktene inkluderte programmet vårt en mottagelse i Kristiansand Rådhus med ordføreren og 2 offentlige fekteoppvisninger ifm Tall Ships Races 2010. 

Vi lærte masse og hadde det kjempegøy sammen med de besøkende fra Cercle d’Escrime Orleanais.  Konklusjon: fekting er kjempegøy året rundt – også i sommerferien!

Bilder her:

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s