JAF Florettstevne 2015, Viborg

Veldig hyggelig tur til Viborg forrige helg, der Even, Morten og Ulrik deltok i JAFs årlige barne- og ungdomsstevne.  Siw, Svein, Reidun og Marianne var med som heia-gjeng og trenerstøtte.

Kjempeflott innsats og veldig god fekting fra Even, Ulrik og Morten.  Alle tre fektet teknisk sett bedre og bedre for hver kamp, og fikk masse god sparringserfaring gjennom de 10-12 innledende kampene (til 5 poeng) påfulgt av utslagskamper til 15 poeng. I utslagsrunden vant både Morten og Even sin første kamp, men tapte deretter neste, så de endte på hhv 6. og 7. plass av 12 deltagere.  Ulrik, som hadde vunnet mange av sine 10 innledende kamper, tapte i semi-finalen 14-15, etter å ha hentet opp 8 poeng og ledet 14-12.  Dermed ble det bronseplass for Ulrik og mye god floretterfaring, etter at han det siste året nesten kun har trent sabel.

JAF-stevnet holdes vanligvis i Århus, men ble i år ble arrangert i Viborg, som et samarbeid mellom tre klubber: Jysk Akademisk Fægteklub (JAF), Fægtekluben Viborg Trekanten og Ålborg Fægteklubb.  Det er 4. året vi reiser til Danmark for at klubbens florettfektere skal få mulighet til å konkurrere, siden det ikke finnes florettstevner i Norge (heller ikke sabelstevner).  Blogginnlegg om JAF stevnene i  2013  og   2014 (klikk på lenker).

Som tidligere opplevde vi at det var et godt arrangert og hyggelig stevne, hvor vi blir svært godt mottatt.  Vi kan absolutt bekrefte at «det er deilig å være florettfekter i Danmark!», og sender spesielt takk til Mona i JAF, Thibaut i Viborg og stevnets våpenkontrollør (fikk ikke navnet), som hjalp oss med å justere mange tuppfjærer.

Videosnutter og bilder:

Even 1   Even 2   Morten 1

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s