Endelig sabelgull til Kristiansandsfekter!

Etter mange gode resultater i sabelstevner de siste par årene, har en av våre fektere vunnet ikke bare ett, men to gull i helgens Viking Open Sabelstevne i Roskilde!

Vi er veldig stolte over Andjelika Pejic (17) som har jobbet veldig bra på klubbtreninger denne våren, og dermed var i storform og fektet på sitt beste, både teknisk og taktisk.   Det ga uttelling for Andjelika med 4 medaljer: gull senior dame, gull junior dame, bronse kadett dame og bronse lag dame.  Et bokstavlig talt glitrende resultat – gratulerer!

Andjelika startet i Krs FK våren 2014, etter å ha vært med på fektekurs på Mottaksskolen høsten 2012.  Kurset ble støttet med Storbyprosjekt-midler fra idrettsrådet.  Teknikktrening med profesjonelle gjestetrenere og klubbleder/ hovedtrener Marianne Wilson, og sparring med gode klubbkamerater har gitt Andjelika mulighet til å utvikle sitt talent til et nivå der hun nå er på Serbias landslag i sabelfekting.  Andjelika med medaljene

Lenker til video av Andjelikas finalekamper:

Senior Dame Finale

Junior Dame Finale

Veldig god innsats og masse lærerik fekting også for resten av sabelgjengen fra Krs FK: Ulrik, August, Mathias, Sander og Marianne, og også Judith fra Molde FK.  Supert også at Andjelikas familie kom med som heiagjeng.  Vi tok også bronse i dame lagfekting (Judith, Marianne og Andjelika), og Marianne fikk bronse i senior dame etter tap mot Andjelika i semi-finalen.

Krs FK Gruppebilde1

Resultater for fektere fra Krs FK og Molde FK: Viking Open 2017 KFK results

Flere bilder:

Lenker til flere finalekamper med bl.a. unge nordiske sabeltalenter:

Herre SeniorHerre JuniorHerre Kadett – Jenter UngdomGutter Ungdom

Tusen takk til Christian Kurir Andersen, Roskilde FK, for flotte bilder og video’er.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s